Din Tripletex regnskapsfører

Effectus Regnskap hjelper deg med korrekt og smart regnskapsføring i Tripletex.

Tripletex pakker og priser

Vi hjelper deg med å finne den optimale løsningen for din bedrift og bistår der du ønsker innen økonomi og regnskap.

Basis

Tripletex

fra 149 kr/mnd

Pakken for deg som vil ha full oversikt over bedriftens økonomi på en enkel måte, enten du er etablert eller i oppstartsfasen.

Faktura
Regnskap

Komplett

Tripletex

fra 499 kr/mnd

Denne pakken er utviklet for deg som jobber prosjektbasert og vil ha stålkontroll på prosjekter, timer og lønnsomhet.

Smart-pakken
Prosjektmodulen og timeregistrering
Lønn og reiseregning
Kan utvides med løsninger for Elektro og VVS
Tripletex illustrasjon av regnskapsføring og fakturering

Faktura og regnskap

Denne modulen ligger i bunn for resten av systemet, og er selve kjernen i Tripletex. Med faktura- og regnskapsmodulen har du alltid full kontroll over bedriftens økonomi med et system som er intuitivt, effektivt og fleksibelt. Dere velger selv hvordan fakturaer skal sendes ut, og bokføringen blir effektiv med god hjelp av automatiserte løsninger og elektronisk bilagsmottak.

Lønn og reiseregning

Hvis dere trenger lønn og reiseregning i tillegg til faktura og regnskap er dette modulen for dere. Tripletex’ funksjonelle lønnsmodul sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger som kan utføres av enten bedriftens ansatte eller av regnskapsfører.

Tilpass lønnsutbetaling etter deres behov, og før reiseregninger og ansattutlegg direkte i løsningen.

Tripletex illustrasjon av lønn og reise og utlegg
Tripletext illustrasjon av prosjektstyring

Prosjekt og timeføring

Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over er det avgjørende at bedriften har total kontroll over timer, utgifter og prosjektstatus med et effektivt prosjektverktøy. Med denne effektive prosjekt- og timeføringsmodulen har dere full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid.

CRM

Tripletex leverer en moderne og skybasert CRM-modul. Du vil få salgsprognoser, støtte for oppfølging av prospekter, integrasjon mot Google-kalender og salgsrapporter med mer. Med dette verktøyet blir det enkelt for salgsansvarlig å følge med på selgernes daglige arbeid, potensielle salg og faktiske salgstall.

Tripletex ikon av person

Vi finner riktig løsning for deg

Det er opp til deg hvilke oppgaver og områder du ønsker å håndtere selv i Tripletex. Vi blir enige om trygge rutiner og tydelige retningslinjer for et godt og effektivt samarbeid om din økonomi.

Se hvordan du kan jobbe i Tripletex

Rull til toppen