Skybaserte regnskapssystemer

Effectus Regnskap finner de smarteste løsningene for din bedrift.

Velg riktig løsning

Vi i Effectus Regnskap samarbeider med deg gjennom skybaserte regnskapssystemer som dekker de fleste bedrifters behov. Ordre, fakturering, inkasso, lager, bestilling, lønnskjøring og regnskapsføring. Regnskapssystemet er en viktig komponent for din bedrift, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale løsningen som dekker ditt firmas særskilte behov på best mulig vis.

Effectus Regnskap - Økonomisk rådgivning
Effectus Regnskap - Selan ved PCen

Følg spillereglene

Det kan være krevende å holde seg oppdatert på myndighetenes stadig nye forskrifter og regler for regnskapsføring. Vi i Effectus Regnskap holder oss kontinuerlig oppdatert, og hjelper deg med å innfri de kravene som stilles. Regnskapssystemene vi benytter lever opp til gjeldende standarder og vår fagkunnskap gir deg trygghet.

Tripletex logo

Tripletex

Tripletex er et nettbasert og komplett økonomisystem med regnskap, lønn, prosjektverktøy, timeføring og CRM.

Visma eAccounting logo

Visma eAccounting

Regnskap må være enkelt. Derfor har Visma laget Visma eAccounting, et regnskapsprogram på nett som forenkler oppgaver gjennom smarte funksjoner og automatisering.

PowerOffice Go logo

PowerOffice GO

PowerOffice Go er et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.

Conta logo

Conta Regnskap

Å føre regnskap for småbedrifter og enkeltpersonforetak har aldri vært enklere. Med Conta sitt regnskapsprogram kan du enkelt føre regnskapet i samarbeid med regnskapsfører.

Fiken logo

Fiken

Fiken er et brukervennlig rengskapsprogram beregnet for deg som vil føre selv. Effectus kan bistå deg med gode rutiner, kontroll av regnskapet og andre tjenester etter behov.

Rull til toppen