Skybaserte regnskapssystemer

Effectus Regnskap finner de smarteste løsningene for din bedrift.

Velg riktig løsning

Vi i Effectus Regnskap samarbeider med deg gjennom skybaserte regnskapssystemer som dekker de fleste bedrifters behov. Ordre, fakturering, inkasso, lager, bestilling, lønnskjøring og regnskapsføring. Regnskapssystemet er en viktig komponent for din bedrift, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale løsningen som dekker ditt firmas særskilte behov på best mulig vis.

Følg spillereglene

Det kan være krevende å holde seg oppdatert på myndighetenes stadig nye forskrifter og regler for regnskapsføring. Vi i Effectus Regnskap holder oss kontinuerlig oppdatert, og hjelper deg med å innfri de kravene som stilles. Regnskapssystemene vi benytter lever opp til gjeldende standarder og vår fagkunnskap gir deg trygghet.

tripletex_regnskapssystem_logo

Tripletex

Tripletex er et nettbasert og komplett økonomisystem med regnskap, lønn, prosjektverktøy, timeføring og CRM.

visma-eaccounting_regnskapssystem_logo

Visma eAccounting

Regnskap må være enkelt. Derfor har Visma laget Visma eAccounting, et regnskapsprogram på nett som forenkler oppgaver gjennom smarte funksjoner og automatisering.

PowerOffice GO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Conta Regnskap

Å føre regnskap for småbedrifter og enkeltpersonforetak har aldri vært enklere. Med Conta sitt regnskapsprogram kan du enkelt føre regnskapet i samarbeid med regnskapsfører.

Fiken

Fiken er et brukervennlig rengskapsprogram beregnet for deg som vil føre selv. Effectus kan bistå deg med gode rutiner, kontroll av regnskapet og andre tjenester etter behov.

Rull til toppen