Effectus Regnskap og økonomisk rådgivning - lys hvit

Regnskap og økonomisk rådgivning

Effectus Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontorer på Karihaugen i Oslo. Vi leverer alle tjenester innenfor regnskapsføring, økonomi og rådgivning. Gjennom våre skybaserte løsninger samarbeider Effectus både moderne og effektivt med små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Hvorfor velge oss?

Bortsett fra det åpenbare: høy kompetanse og god tilgjengelighet, sammen med både lang og bred erfaring innenfor alle relevante områder.

Vår største fordel er at vi gjennom å hjelpe deg med regnskapet, blir kjent med din bedrift og kan bidra med rådgivning som vil gi større lønnsomhet og pushe deg et hestehode foran konkurrentene dine. Vi tilbyr relevant økonomisk rådgivning som er tilpasset dine behov og basert på en helhetlig vurdering av driften i ditt selskap. Våre tjenester skreddersys i samsvar med din virksomhets behov for regnskaps- og økonomitjenester.

Høy kvalitet med moderne skyløsninger

Som kunde hos oss kan du stole på at regnskapet blir korrekt utført og levert til avtalt tid. Moderne regnskapsføring med avanserte elektroniske verktøy gjør det enklere for Effectus Regnskap AS å skape verdier for deg. Vi jobber raskt og effektivt med skybaserte, digitale løsninger som gir bedre lønnsomhet og kontroll på økonomien i selskapet ditt.

Regnskapsføring er et fag med strenge formelle krav, stramme tidsfrister og regler i stadig endring. Feil i regnskapet eller overskredne tidsfrister kan få alvorlige konsekvenser. Vi har høy faglig standard og gode rutiner for kvalitetssikring, noe som gjør oss til en meget konkurransedyktig leverandør av regnskapstjenester. Vår kunnskap er alltid oppdatert. 

flere stikkord fra veggen hos Effectus Regnskap
stikkord fra veggen hos Effectus Regnskap
siste stikkord fra veggen hos Effectus Regnskap

medlem av Regnskap Norge

Effectus Regnskap AS er medlem av Regnskap Norge. Regnskap Norge er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. De driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, og er en viktig høringsinstans. De er en ledende kursleverandør innen regnskapsfaglige og bedriftsøkonomiske temaer.

Våre medarbeidere

Seelan Mathiyaparanam

Daglig leder & Autorisert Regnskapsfører

Profilbilde av Liv

Liv Sandvik

Regnskapsmedarbeider

Sunita Verma

Regnskapsmedarbeider

Priyanka Giri

Regnskapsmedarbeider

Rull til toppen