La oss hjelpe din virksomhet med å bli mer lønnsom

Slik kan vi hjelpe deg

Fyll inn skjema og vi tar kontakt med deg.

Les hvordan vi ivaretar dine persondata i vår personvernerklæring.

Effectus Regnskap gjør din bedrift mer lønnsom

Fleksibilitet og kvalitet

De aller fleste bedrifter har ulike behov og utfordringer, som krever en kundetilpasset tilnærming for å løses optimalt. Effectus Regnskap tilbyr fleksible løsninger som tar høyde for dine spesifikke behov, og tjenester tilpasset ditt budsjett og mål. Når vi møtes blir vi enige om hvilke oppgaver du ønsker hjelp til innen regnskap og lønn, og hvordan vi kan hjelpe deg.

Økonomisk rådgivning

Når vi har lært å kjenne deg og din virksomhet kan vi gi gode råd og hjelp til å ta strategisk riktige beslutninger for optimal drift. Effektivisering og etablering av gode arbeidsrutiner er viktig del av det, og å forstå tallenes tale vil gjøre deg i stand til å ta bedre avgjørelser. Med oss som din samarbeidspartner kan du være trygg på at alle formelle krav er ivaretatt.

Rapportering

Innen regnskap og lønn er det mange formelle krav, vi holder oss kontinuerlig oppdatert og sikrer at din rapportering er oppdatert, riktig og i henhold til gjeldende lover og regler. Effectus Regnskap lager gode løsninger for dette, og sørger for at lovpålagt rapportering følges opp rutinemessig. Vi kan også skreddersy de rapportene til ditt behov. 

Skybasert regnskap

Digitalisering av regnskaps-, lønns- og rapporteringsarbeidet gjør at du jobber mer effektivt og reduserer tiden du bruker på håndtering av bilag og fakturaer. Effectus Regnskap samarbeider med deg gjennom skybaserte løsninger som Tripletex og Visma eAccounting, uansett hvor du bor i landet. Smarte IT-løsninger sparer tid, og øker din lønnsomhet. 

La oss starte med en uforpliktende samtale!

Rull til toppen